Sushi catering

Som en del af vores cateringservice tilbyder vi jer muligheden for at få en privat sushikok med hjem. Vi har den bedste sushi på Frederiksberg, men vi mener også, at I skal have mulighed for at få hele sushioplevelsen fra skærebræt til ret udenfor Frederiksbergs grænser. En privat sushikok modtages altid som et godt indslag og jeres gæster kan bestille sine favoritter af frisk sushi hos vores kok. Dinner Sushi leverer også frisk- og færdiglavede anretninger og menuer. De kan bestilles i flere priser, med eller uden lokaler.

Når vi skriver, at du kan få en privat sushikok med hjem, så mener vi, at vi sender en kok med ud med vores friske og omhyggeligt indkøbte råvarer. Måske det passer til den næste fødselsdag eller det næste firma-arrangement?

Ring til Dinner Sushi for netop Deres tilbud, se gerne på vores menukort, eller kom selv med ønsker. Vi kan tilbyde at lave det meste, som De har behov for. De kan også skrive til os på, info@dinnersushi.dk, så finder vi sammen et arrangement, som er helt perfekt til dem og ønsker.

Vi leverer og serverer også varme retter og Sticks grillet på kul. Dertil kan vi sammensætte en lækker kombination af forretter, hovedretter, desserter, gode vine, vand – alt efter hvad De har brug for.

Hvis De har behov for hjælp med afviklingen af et større arrangement, så tilbyder vi også en komplet service med blomster, opdækning, oprydning og opvask. Vi vil gerne gøre det nemt for jer at have en god aften i selskab med folkene i holder af.

Vi kan også give et særligt tilbud på bespisning i restauranten – dog skal selskabet maksimalt være 40-50 personer.


Tilbage
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop