Sushi ad libitum

Spis lige så meget sushi du kan med sushi ad libitum

Rigtig mange er vilde med “spis hvad du kan” konceptet. Og vores kunder er ikke nogen undtagelse. Derfor har vi introduceret sushi ad libitum.

Sushi ad libitum konceptet går ud på at man som gæst i restauranten betaler et fast beløb, og derefter kan bestille lige så meget sushi man overhovedet kan spise.
Man får udleveret et ad libitum menukort, hvor man krydser sin yndlings sushi af, og angiver hvor mange stykker af hver type man gerne vil have. Herefter får man helt frisklavet sushi ad libitum serveret ved bordet. Kan man spise mere, er man meget velkommen til at bestille igen, og blive ved lige indtil man er helt mæt.

På denne måde undgår vi at lave sushi til vores gæster som de ikke kan spise, og omvendt kan gæsterne bestille så meget sushi de overhovedet kan spise, til en overkommelig pris. Sådan minimerer vi madspild, og vi undgår at belaste miljøet unødigt på samme tid, hvilket ligger os meget på sinde.

Spis hvad du kan – i en bæredygtig udgave

Vi kombinerer “spis hvad du kan” konceptet med bæredygtighed. Det formår vi, ved at sørge for at vi kun laver det sushi og tilbehør der bliver bestilt. Derudover opkræver vi et gebyr for hvert stykke sushi, udover det der svarer til 3 stykker, der bliver efterladt på bordet. Sådan passer vi både på miljøet og sørger for at du får mulighed for at spise hvad du kan.

Restauranten har åbent alle dage

Lysten til sushi kan komme på alle tidspunkter, derfor har vi åbent alle ugens dage.
Husk at kontakte os på forhånd på telefon 33 26 20 00, så du er sikker på at der er et ledigt bord til dig. Vi glæder os til at hilse på dig.


Tilbage
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop