Sushi København

Kvalitets sushi til Københavnerne siden 2016

Siden vi åbnede dørene i 2016, har vi hver dag haft travlt med at lave frisk kvalitets sushi til sushi-elskere i hjertet af København. En stor del af vores kunder er tilbagevendende kunder, hvilket vi naturligvis er stolte af.
Vi er meget kvalitetsbevidste, og får gang på gang af vide at kunderne bliver ved med at komme igen, fordi de ligesom os sætter pris på kvalitetsråvarer og frisklavet sushi.

Frisklavet og velsmagende sushi

Alle bestillinger bliver først lavet når de bliver bestilt, hvilket vil sige at vi altid kan garantere frisklavet sushi, lige der hvor det passer dig. Vi tilbyder nemlig både a la carte, sushi ad libitum, catering, take-away og udbringning.
Med vores sushi ad libitum koncept kan du for en fast pris nyde lige så meget frisklavet sushi, hos os i restauranten i København, som du overhovedet orker.
Du kan også selv komme forbi restauranten og tage din sushi med hjem, eller du kan få den leveret hvor det skal være i København, inden for en time efter at du har bestilt det.

Gør dit arrangement helt unikt

Som noget helt særligt har du hos os mulighed for at få en sushikok ud til dit arrangement i København, så du kan se hvordan din yndlings sushi bliver til.
Kokken kommer ud til dit arrangement, og tilbereder lige netop den type sushi du og dine gæster ønsker, for øjnene af jer. Med sig bringer kokken nøje udvalgte ingredienser og alle de nødvendige redskaber. Det eneste du selv skal sørge for er at kontakte os og bestille. Så bliver det ikke nemmere!
Kontakt os ved at ringe på telefon 33 26 20 00.


Tilbage
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop