Ad libitum

Sushi ad libitum

Spis alt hvad du kan konceptet er i dag blevet meget populært. Sushi Ad Libitum hos Dinner sushi giver dig alt det frisklavet kvalitets sushi som du kan spise og til en yderst favorabel pris ! Du sætter dig nemlig til rette, og bestiller lige præcis det som du ønsker fra menuen.Du bestiller alle de gange du ønsker, og når det passer dig. Således forbliver sushien altid frisk og lækker for hver omgang du bestiller, i stedet for at få alt serveret på en gang eller sushien skal stå længe som du kender ved running sushi konceptet hvor sushien kan passere dig og andre gæster utallige gange.Har du ikke ikke prøvet konceptet endnu, så er det et rigtig godt sted at starte hos os. Vores anmeldelser fortæller os at vores kunder elsker

Spis så meget du kan

Her skaber du dig din helt egen favorit sushi menu. Vælg mellem vores mange frisklavede sushi retter. Absolut frisklavet sushi m.m. bliver serveret ved bordet efter at du har bestilt. Den eneste regel er, at der ikke må efterlades mere end 3 stk. pr. person til sidst for at undgå madspild.

Sådan gør du

 1. Du modtager et bestillingsskema fra tjeneren.
 2. Du udfylder skemaet med rettens nummer og det ønskede antal stykker, hver ret har sit eget nummer.
 3. Du afleverer bestillingsskemaet til tjeneren, og den frisklavede sushi bliver serveret ved bordet.
 4. Du er velkommen til at udfylde flere skemaer indtil du er mæt.
 5. Denne form for ordre skal gælde hele selskabet ved bordet.

OBS:Vi er miljøbevidste og bestræber os på ikke at belaste miljøet med madspild. Efterlades der mere end hvad der svarer til 3 stk. Sushi på bordet, skal der betales 10 kr. pr. stk. for de stykker som bliver tilovers, herunder også forretter, salater og stiks.


Tilbage
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop