Sushi Frederiksberg

  • Home
  • Sushi Frederiksberg
Når du er i humør til Sushi af den bedste kvalitet

Midt på Frederiksberg, på H. C. Ørsteds Vej finder du Dinner Sushi. Hos os finder du altid friske råvarer af den bedste kvalitet.
I køkkenet laver vi alting på bestilling, så din sushi er så frisk som overhovedet muligt når den kommer ud til dig i dit hjem, eller ved bordet i restauranten.

Nyd maden derhjemme eller i vores restaurant på Frederiksberg

Hos os har du mulighed for at sidde i vores hyggelige restaurant centralt på Frederiksberg, hvor du kan sammensætte en sushi-menu lige efter dit hjerte. Vil du hellere nyde din sushi hjemme i din bolig, tilbyder vi også take-away. Kom forbi restauranten og hent selv din sushi, eller bestil det til levering. Vi leverer maden til dig fra kun 29 kroner.

Dinner Sushi på Frederiksberg tager kampen op mod madspild

Det ligger os meget på sinde ikke at belaste miljøet. Vi gør derfor alt hvad der står i vores magt for at minimere madspild så meget som overhovedet muligt når vi laver din sushi. Derfor tilbyder vi Sushi ad libitum. Et koncept hvor du får muligheden for at spise så meget sushi du overhovedet orker, uden at betale en formue. Når du ankommer til restauranten på Frederiksberg, modtager du et bestillingsskema af vores personale, og vælger selv lige præcis hvor mange stykker sushi eller andre retter du kan spise.
Bliver du ikke mæt af den første bestilling, bestiller du bare igen. På den måde undgår du at få mere mad på tallerkenen end nu kan spise, og du deltager dermed aktivt i kampen mod madspild sammen med os.
Bestil din sushi online, eller ring til os på telefon 33 26 20 00.

images
images
images
images