Sushi Vesterbro

  • Home
  • Sushi Vesterbro
Hvilket sushi-humør er du i?

Nogle gange er man i humør til maki, andre gange er man mere til tempura, sticks eller nigiri. Af og til er det, der skal redde aftensmaden en portion friske og lækre rispapirsruller.
Hos Dinner Sushi, tæt ved Vesterbro, kan vi hjælpe dig med det hele.
Kan du ikke selv beslutte dig for en sammensætning, har vi lavet forskellige sushi-menuer til dig hvor du får smagt på lidt af det hele, eller kan prøve nye spændende variationer af de populære makiruller.

Kvalitets sushi nær Vesterbro når det passer dig

Du er velkommen i vores hyggelige restaurant lige når det passer dig, hos os holder vi nemlig åbent hver dag.
I restauranten nær Vesterbro har vi lavet et sushi ad libitum koncept, der hjælper til i kampen mod madspild. Med sushi ad libitum kan du nemlig bestille lige præcis så mange stykker sushi du har lyst til, til en fast pris. På denne måde kan du få lige så mange stykker sushi du overhovedet kan spise, uden at betale en mindre formue. Vores sushi er altid helt frisklavet, vi laver den nemlig først når du bestiller den!

Udbringning fra kun 29,-

Vi ligger på Frederiksberg, tæt på Vesterbro, og forsyner hele vores nærområde med frisklavet sushi i høj kvalitet. Prisen for udbringning ligger, for vores nærområde, på kun 29,- og vi sørger for at være hos dig kun en time efter at du har afgivet din bestilling.
Vi kører så langt som til Sydhavn, Amager og Brønshøj. Skal du have leveret din sushi længere end dette, er du meget velkommen til at ringe til butikken på telefon 33 26 20 00 for et tilbud på din levering.

images
images
images
images